2013 Hyundai ix35 Wallpapers and HD Images Car Pixel
2013 Hyundai ix35 Wallpapers and HD Images Car Pixel from www.carpixel.net

Rövid áttekintés a Hyundai ix35 modellekről

A Hyundai ix35 a Hyundai Motor Company első szabadidő-járműve, amelyet 2013-ban mutattak be. A Hyundai ix35 egy 5-ajtós, kompakt szabadidő-jármű, amelyet különböző motorokkal és felszereltségekkel szereltek fel. Az ix35-ös modellt a Hyundai háromféle motorral szerelte fel: egy 2,0 literes benzinmotorral, egy 1,7 literes dízelmotorral és egy 2,2 literes dízelmotorral. A Hyundai ix35-ös modellhez sokféle szín és felszereltség tartozik, így biztos lehet abban, hogy a vásárlók megtalálják a megfelelő autót.

Biztonság a Hyundai ix35-ben

A Hyundai ix35-ös modellben számos biztonsági funkció található, amelyeket a Hyundai a vezetők biztonsága érdekében fejlesztett ki. Ezek közé tartozik a vezető és utasaira vonatkozó biztonsági övek, a hátsó és az első légzsákok, valamint az első oldali és a fej-lábtartó biztonsági rendszerek. A Hyundai ix35-ben továbbá létezik az első és hátsó sávelrendszer, amely segíti a vezetőt abban, hogy biztonságosan közlekedjen az autópályán. Ezek a biztonsági funkciók különböző mértékben javítják a vezető biztonságát és biztonságosabbá teszik az autózást.

Motorok és teljesítmény a Hyundai ix35-ben

A Hyundai ix35-ös modellhez háromféle motor tartozik: egy 2,0 literes benzinmotor, egy 1,7 literes dízelmotor és egy 2,2 literes dízelmotor. A 2,0 literes benzinmotor a Hyundai ix35-ben a legerősebb, 135 LE-s teljesítménnyel. A 1,7 literes dízelmotorral szerelt modell 110 LE-s teljesítménnyel rendelkezik, míg a 2,2 literes dízelmotorral szerelt modell 150 LE-s teljesítményt kínál. A teljesítmény mellett a Hyundai ix35-ös modellben jelentős mennyiségű nyomaték is megtalálható. A legerősebb motorral szerelt modell esetében a nyomaték 186 Nm, míg a legkisebb motorral szerelt modell esetében a nyomaték csak 115 Nm.

Fogyasztás a Hyundai ix35-ben

A Hyundai ix35-ös modellben a fogyasztás különböző mértékben változik a motor fajtájának és a választott felszereltségnek megfelelően. A legkisebb motorral szerelt modell esetében a fogyasztás csak 5,4 liter/100 km, míg a legerősebb motorral szerelt modell esetében a fogyasztás 8,7 liter/100 km. A Hyundai ix35-ös modellben a dízelmotorral szerelt modell esetében a fogyasztás 5,9 liter/100 km, míg a legerősebb dízelmotorral szerelt modell esetében a fogyasztás 9,2 liter/100 km. A Hyundai ix35-ös modellben megtalálható fogyasztás tehát a vezető igényeinek megfelelően változik.

Külső és belső kialakítás a Hyundai ix35-ben

A Hyundai ix35-ös modellben a külső és belső kialakítás modern és elegáns. Az autó belseje kényelmes, tágas és a vezető kényelme a szempont. Az autóban számos kényelmi funkció található, mint például az állítható kormánykerék, az univerzális távirányító, a hűtőszekrény a hátsó ülésen, a fedélzeti számítógép és a navigációs rendszer. Az autó külső kialakítása is modern és elegáns. Az autó különböző színekben és stílusokban érhető el, és a Hyundai a vásárlók igényeinek megfelelően alakítja ki a különböző stílusokat. Az autóban elérhető továbbá egy kültéri képernyő, amely a vezetőnek nagyobb látószöget biztosít.

Ár a Hyundai ix35-ben

A Hyundai ix35-ös modell ára különböző mértékben változik a választott motor és a szín szerint. A Hyundai ix35-ös modell ára az egyes országokban és régiókban eltérő lehet. Az autó ára a Hyundai hivatalos weboldalán érdeklődésre érhető el. A Hyundai ix35-ös modell ára a legkisebb motorral szerelt modell esetében kezdődik 5,3 millió forinttól, míg a legerősebb motorral szerelt modell esetében akár 10 millió forintra is rúghat.

Összefoglalás

A Hyundai ix35-ös modell egy kompakt szabadidő-jármű, amelyet különböző motorokkal és felszereltségekkel szereltek fel. A Hyundai ix35-ös modellben számos biztonsági funkció található, amelyek a vezető biztonságát szolgálják. A Hyundai ix35-ös modellhez háromféle motor tartozik, különböző teljesítménnyel és nyomatékkal. A fogyasztás a motor fajtájának és a választott felszereltségnek megfelelően változik. A külső és belső kialakítás modern és elegáns. Az autó ára különböző mértékben változik a választott motor és a szín szerint. Az autó ára a Hyundai hivatalos weboldalán érdeklődésre érhető el.

Leave a Reply