2012 Hyundai I30 FD MY12 cw SX 1.6 CRDi
2012 Hyundai I30 FD MY12 cw SX 1.6 CRDi from mycarads.com.au

2012 Hyundai i30 CW SX 2.0 FD MY12 Könnyűfém egy közepes méretű kompakt szedán, amelyet a Hyundai Motor Company gyárt 2012-től. Ez a modell kiváló minőségű könnyűfém alvázzal és jellemzően magas szintű védelemmel rendelkezik, amiért számos felhasználó kedveli. Az autónak egy 2,0 literes dízelmotorja van, amely a Hyundai GDi technológiájának köszönhetően kiváló teljesítményű. Az autóban található egy teljes körű személyes szórakozási rendszer is, amely lehetővé teszi a vezetők és utasok számára, hogy minden alkalommal kényelmes és kényelmes legyen. Az autó alapvetően kiváló üzemanyag-hatékonysággal rendelkezik, és a vezetőknek egy korszerű és rugalmas vezetési élményt nyújt.

Külső és Belső

A 2012 Hyundai i30 CW SX 2.0 FD MY12 Könnyűfém külső megjelenése kifinomult, modern és egyedi. Az autó külső hűtőrácsa szögletes, és számos modern funkciót tartalmaz, beleértve a LED-es lámpákat. Az autó rendelkezik egy középső sárvédővel, amely különleges és egyedülálló megjelenést biztosít. Az autó közepes méretű, és egyesek szerint sokkal több helyet nyújt, mint amennyi egy kompakt szedánból elvárható. Az autó belsejében a vezető központi pozícióban ül, és a kormánykerék és a műszerfal elrendezése is kényelmes. A műszerfal számos modern funkcióval rendelkezik, beleértve a navigációs rendszert, a hangvezérlést és a klímaberendezést. Az autóban található egy 5,0 colos színes kijelző is, amely a személyes szórakozási rendszer kulcsfontosságú részét képezi.

Motor és teljesítmény

A 2012 Hyundai i30 CW SX 2.0 FD MY12 Könnyűfém egy 2,0 literes, GDi technológiával hajtott dízelmotorral rendelkezik. A motor 130 lóerős teljesítményt és 265 Nm nyomatékot biztosít. A motor képes a váltó nélküli váltós változatokhoz kötni, és egy hatfokozatú manuális váltó is rendelkezésre áll. A motor képes a 100 km/h sebességre 11,2 másodperc alatt gyorsulni, ami kiváló teljesítménynek számít. Az autó kombinált üzemanyag-fogyasztása 6,8 l/100 km, ami nagyon alacsony szintű. A motor kiváló teljesítményt és könnyű kezelhetőséget biztosít, ami a vezetők számára kényelmet és kényelmet nyújt.

Felszereltség

A 2012 Hyundai i30 CW SX 2.0 FD MY12 Könnyűfém kiváló minőséget és kényelmet biztosít a vezetők számára. Az autóban található egy központi konzol, amely számos modern funkciót tartalmaz, beleértve a navigációs rendszert, a hangvezérlést és a klímaberendezést. Az autóban található egy 5,0 colos színes kijelző is, amely a személyes szórakozási rendszer kulcsfontosságú részét képezi. Az autónak van egy kényelmes ülésrendszere is, amely 8 ülést biztosít a vezetők és utasok számára. Az autó külső hűtőrácsa számos modern funkciót tartalmaz, beleértve a LED-es lámpákat, valamint egy központi sárvédőt is.

Ár és Garancia

A 2012 Hyundai i30 CW SX 2.0 FD MY12 Könnyűfém ára Magyarországon 5,4 millió forinttól indul. Az autóhoz egy 5 éves, 120 000 km-es garancia jár, amely minden alkatrészre vonatkozik. A garancia lehetővé teszi, hogy a vezetők biztonságban érezzék magukat, és biztosítja, hogy az autó hosszú ideig megbízható teljesítményt nyújtson.

Összefoglalás

A 2012 Hyundai i30 CW SX 2.0 FD MY12 Könnyűfém egy közepes méretű kompakt szedán, amelyet a Hyundai Motor Company gyárt 2012-től. Az autó kiváló minőségű könnyűfém alvázzal rendelkezik, ami közepes méretű kompakt szedánok között rendkívül ritka. Az autónak egy 2,0 literes GDi technológiával hajtott dízelmotorja van, amely 130 lóerős teljesítményt és 265 Nm nyomatékot biztosít. Az autó külső megjelenése kifinomult, modern és egyedi. Az autóban található egy teljes körű személyes szórakozási rendszer is, amely lehetővé teszi a vezetők és utasok számára, hogy minden alkalommal kényelmes és kényelmes legyen. Az autó ára Magyarországon 5,4 millió forinttól indul, és egy 5 éves, 120 000 km-es garancia jár hozzá.

Leave a Reply