2012 Hyundai i30 Premium
2012 Hyundai i30 Premium from performancedrive.com.au

A Hyundai i30 2012 egy nagyon jól felszerelt modell, ami nagyon megfelelő ár-érték arányú. Az autó egy kompakt szabadidő-autó, amelyet az elmúlt években széles körben elismertek. A Hyundai i30 2012-es modellje egy nagyon kényelmes, modern autó, amelyet különböző felszereltségi szinteken lehet megvásárolni. Az alábbiakban röviden áttekintjük a Hyundai i30 2012-es modelljének legjobb felszereltségét.

Tulajdonságok és Kényelem

A Hyundai i30 2012-es modellei kényelmes, modern megjelenésűek és nagy teljesítményűek. Az autó számos szolgáltatást kínál, beleértve a hét személyes üléseket, a távirányítós klímaberendezést, a hátsó parkoló radar rendszert, a háromzónás klímaberendezést, a hátsó személyes távolság-figyelő rendszert, a hátsó személyes hőmérséklet-szabályozó rendszert és a hátsó személyes napfénytükröt. Az autó a következő méretű abroncsokkal rendelkezik: 195/65R15, 215/55R16 és 225/45R17. Az autó minden változatában távirányítós központi zárrendszert, sebesség-korlátozó rendszert és sávtartó rendszert is tartalmaz.

Motor és Teljesítmény

A Hyundai i30 2012-es modellje egy 1,6 literes benzinmotor, amely 126 lóerős teljesítményt biztosít. A motor négy sebességes automata sebességváltóval van felszerelve. Az autó elérhető 1,4-es benzines és 1,6-os dízel motorral is. A 1,6-os benzines motor 122 lóerős teljesítményt biztosít, míg a 1,6-os dízelmotor 158 lóerős teljesítményt biztosít. A motorok kombinált fogyasztása 6,6 literes/100 kilométer.

Vezetőtámogató Rendszerek

A Hyundai i30 2012-es modellje számos vezetőtámogató rendszert tartalmaz. Ezek közé tartozik a G-szenzor, a sávtartó rendszer, a sebesség-korlátozó rendszer, a sávtartó rendszer, a követési távolság-figyelő rendszer, a sebességtartási rendszer és a követési sebesség-figyelő rendszer. Ezek a rendszerek segítenek a vezetőnek a biztonságosabb és kényelmesebb vezetésében.

Biztonság

A Hyundai i30 2012-es modellje számos biztonsági funkcióval van felszerelve. Ezek közé tartozik az elektronikus fékerő-elosztó rendszer, a vészfékezési segédrendszer, a korlátozott sebességű kanyarodási rendszer, a hátsó parkoló radar rendszer és a hátsó személyes szélvédő-szabályozó rendszer. Az autó szintén felszerelve van a két légzsákkal, az oldalsó légzsákokkal, a függönylégzsákokkal és a hátsó légzsák-kivezető rendszerrel.

Költség

A Hyundai i30 2012-es modellje elérhető különböző felszereltségi szinteken, amelyek átlagosan 9-10 millió forint között mozognak. Az ár a felszereltségtől és a motor típusától függ. Az alacsonyabb felszereltségű modell árak átlagosan 6-7 millió forint között mozognak, míg a magasabb felszereltségű modell árak 10-11 millió forint között mozognak. A Hyundai garancia egészen 5 évig tart, ami nagyon jó az autóra.

Összegzés

A Hyundai i30 2012-es modellje egy nagyon jól felszerelt, kényelmes és modern autó, amelyet különböző felszereltségi szinteken lehet megvásárolni. Az autó nagy teljesítményű és számos vezetőtámogató rendszert tartalmaz. Az autó ára átlagosan 6-11 millió forint között mozog, ami nagyon megfelelő ár-érték arányú. A Hyundai garancia három évig tart, ami nagyon biztosítja az autó minőségét.

Leave a Reply