2011 Hyundai i30 diesel auto estate. in Worthing, West Sussex Gumtree
2011 Hyundai i30 diesel auto estate. in Worthing, West Sussex Gumtree from www.gumtree.com

Az autósok számára a Hyundai i30-a 2011 évjáratú változata egy kifizetődő választás, ha valaki díjmentes, megbízható és nagyon jó minőségű autót keres. A Hyundai i30-a 2011 évjáratú változata kiváló alacsony költségű autó, amely könnyen elérhető a költségvetés számára. A gyártó cég a Hyundai olyan családbarát autót kínál, amely tökéletesen megfelel az egyik legnépszerűbb autók elvárásainak.

Mit kínál a Hyundai i30-a 2011 évjáratú változata?

A Hyundai i30-a 2011 évjáratú változata egy kiváló minőségű autó, amely sok előnyökkel jár. Az autó rendelkezik egy 1,6 literes dízelmotorral, amely erőteljes, megbízható és energiatakarékos. Az autó kényelmes, biztonságos, könnyen kezelhető és kíméletes a környezetre. Az autó tágas, így ideális azok számára, akik sok utast szeretnének szállítani. Az autó képes könnyedén navigálni a helyi úthálózatokon, mivel rendelkezik egy intelligens navigációs rendszerrel.

Milyen előnyökkel jár a Hyundai i30-a 2011 évjáratú változata?

A Hyundai i30-a 2011 évjáratú változata számos előnnyel jár. Az autó rendelkezik egy intelligens navigációs rendszerrel, amely megkönnyíti a vezetést. Az autó beépített hűtőrendszerről is rendelkezik, amely segít a motorháztető hűtésében. Az autó rendelkezik egy különleges hátsó kamera rendszerrel is, amely segít megelőzni a baleseteket. Az autó fedélzeti számítógépe és állítható ülései is szerepelnek az autó felszereltségében.

Mennyibe kerül a Hyundai i30-a 2011 évjáratú változata?

A Hyundai i30-a 2011 évjáratú változata megfizethető áron kapható a piacon. A bruttó vételára a különböző modelltől és felszereltségtől függően változik. Az alapmodell bruttó vételára 3.900.000 forint, míg a legmagasabb felszereltségű modell bruttó vételára 4.800.000 forint. Az autó vásárlásakor különböző kedvezmények és kedvezményes vásárlási lehetőségek is elérhetőek.

Milyen garanciával jár a Hyundai i30-a 2011 évjáratú változata?

A Hyundai i30-a 2011 évjáratú változata egy éves korlátozott gyári garanciával jár. A garancia fedezi a műszaki hibákat, a karosszériát és a műszaki rendszereket. A garancia csak akkor érvényes, ha az autó megfelelően üzemeltetik és karbantartottak. A garancia nem érvényes, ha a vásárlói magatartás vagy a helytelen üzemeltetés okozta a meghibásodást.

Összefoglalva, miért vásárolnak a Hyundai i30-a 2011 évjáratú változatait?

A Hyundai i30-a 2011 évjáratú változata kifizetődő választás, ha valaki megbízható és nagyon jó minőségű autót keres. Az autó sok előnnyel jár, mint például a 1,6 literes dízelmotor, a kényelmes és biztonságos vezetési élmény, a könnyű kezelhetőség és a tágas belső. Az autó rendelkezik egy intelligens navigációs rendszerrel, hűtőrendszerrel, különleges hátsó kamera rendszerrel, fedélzeti számítógéppel és állítható ülésekkel. A Hyundai i30-a 2011 évjáratú változata megfizethető áron kapható, és egy éves korlátozott gyári garanciával is rendelkezik.

Leave a Reply