Prodej Fiat Stilo 1.9 JTD, ČR, rok 2004, inzerát č. 2522932
Prodej Fiat Stilo 1.9 JTD, ČR, rok 2004, inzerát č. 2522932 from rago.zone

Bevezetés

A 2004-es Fiat Stilo 1.9 JTD egy megbízható és gazdaságos autó, amely népszerű választás a magyarországi sofőrök körében. Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk az autót, beleértve a teljesítményét, felszereltségét és üzemanyag-fogyasztását.

Motor és Teljesítmény

A Fiat Stilo 1.9 JTD egy erőteljes és hatékony motorral rendelkezik. A 1.9 literes dízelmotor kiváló gyorsulást és húzást biztosít, ideális választás mindennapi használatra és hosszabb utazásokra is. A motor 100 lóerőt és 200 Nm nyomatékot szállít, ami elegendő a városi közlekedéshez és az autópályán való előzéshez.

Felszereltség

A Fiat Stilo 1.9 JTD a kényelmet és a funkcionalitást egyesíti. Az autóban találhatóak olyan funkciók, mint a klíma, elektromos ablakok, központi zár, tempomat és sok más. Emellett az autó biztonsági funkciókkal is rendelkezik, mint például légzsákok és ABS rendszer.

Külső és Beltéri Design

A Fiat Stilo 1.9 JTD egy modern és vonzó autó, amely kiemelkedik a tömegből. A karosszéria elegáns és aerodinamikus, ami javítja a jármű sebességét és üzemanyag-hatékonyságát. A belső tér tágas és kényelmes, ami kényelmet biztosít mind az utasoknak, mind a vezetőnek.

Üzemanyag-fogyasztás

A Fiat Stilo 1.9 JTD kiváló üzemanyag-hatékonysággal rendelkezik. Az autó kombinált üzemanyag-fogyasztása körülbelül 5-6 liter/100 km, ami nagyon gazdaságosnak tekinthető. Ez különösen fontos azok számára, akik sokat utaznak és fontos számukra a költséghatékonyság.

Karbantartás és Javítás

A Fiat Stilo 1.9 JTD karbantartása és javítása meglehetősen egyszerű és költséghatékony. Az alkatrészek könnyen hozzáférhetők és olcsón elérhetők a piacon. Emellett a Fiat márkaszervizek széles körben elérhetők Magyarországon, így könnyen találhatunk megbízható szervizpartnert az autónkhoz.

Végső Gondolatok

A 2004 Fiat Stilo 1.9 JTD egy megbízható és gazdaságos választás a magyarországi sofőrök számára. A motor teljesítménye és az üzemanyag-hatékonysága kiemelkedő, és a felszereltsége is megfelel a legtöbb sofőr igényeinek. Ha megbízható és praktikus autót keresel, amely megfelel mindennapi igényeidnek, akkor a Fiat Stilo 1.9 JTD tökéletes választás lehet számodra.

Források

https://www.fiat.hu/

https://www.autonavigator.hu/

https://www.autopiac.hu/

Leave a Reply